AUTOMATISERING
Automatisering Elburg

Onafhankelijk automatiserings advies

Automatiserings problemen

Je bent op zoek naar een nieuw software programma, maar ja er zijn zoveel aanbieders, welke moet je nou kiezen? Je zit al gauw appels met peren te vergelijken. Dan heb je behoefte aan onafhankelijk advies, iemand die wel de appels met appels kan vergelijken en je kan vertellen welk systeem het beste bij jouw behoeftes past.


Als Ondernemersondersteuner kan ik op gebied van kassasystemen, boekhoudprogramma's, webshopprogramma's maar ook bijvoorbeeld koffie machines helpen de juiste keuze te maken. 


Regelmatig zie je dat de eerste keuze (omdat het zo'n aardige verkoper was) niet de juiste en goedkoopste oplossing bleek. Als Ondernemersondersteuner ben ik niet gebonden aan welk bedrijf dan ook en neem niet alleen de grote aanbieders, maar ook de lokale ondernemers mee in het advies. Waardoor je een weloverwogen beslissing kunt nemen zonder dat het heel veel tijd kost. Dus de ondersteuning die je als ondernemer nodig hebt.


Databeheer en analyse 

Heb je een software programma aangeschaft bijvoorbeeld voor de kassa, de boekhouding, voorraad of de webshop, dan moeten er ook gegevens in komen om het te laten werken. Bijvoorbeeld welke artikelen je gaat verkopen. Als Ondernemersondersteuner kan ik dit voor je verzorgen. Als éénmalig project bij de opstart of als terugkerende opdracht bij bijvoorbeeld nieuwe collecties. Je betaalt alleen de tijd die er daadwerkelijk aan besteed wordt.


Als je informatie in zo'n software programma stopt kan je er ook allerlei informatie uithalen. De meeste programma's bieden een brij van informatie. Maar wat betekent nou al die informatie precies? Als Ondernemersondersteuner kan ik je helpen met een bruikbare analyse van deze gegevens in gewoon Nederlands. Zodat je gericht met al die informatie aan het werk kan.


Helpdesk

(Online) training of helpdesk

Je maakt met je bedrijf gebruik van een (eigen) software programma en wil een duidelijke handleiding of tutorial gemaakt hebben. Ook voor dit soort ondersteuning kan je terecht bij Ondernemersondersteuner.


Dit kan zowel op papier als digitaal of in de vorm van een filmpje. En dan zo dat iedere leek begrijpt wat hij moet doen. Maar ook een handige beschrijving hoe je zelf aanpassingen kan doen op de webshop of het software programma speciaal op jouw onderneming gericht, van alleen de onderdelen waar gebruikt van gemaakt wordt, bestaat tot de mogelijkheden.


Voor alle vragen die er zijn met betrekking tot de programma's kan gebruik gemaakt worden van de helpdeskfunctie en help ik als Ondernemersondersteuner je graag weer op weg. Dit alles zonder maandelijks contract of abonnement, maar betaling van € 1,- per minuut voor de tijd die er echt aan besteed is.


Ondernemersondersteuner - Jolmo Elburg