ONLINE MARKETING
Online marketing Elburg
Website Ondernemersondersteuner Elburg

Online marketing

Tegenwoordig kan je als ondernemer niet meer om online marketing heen, oftewel alles wat er op internet gebeurt. Moest je vroeger in de Gouden Gids staan, tegenwoordig pakt iedereen zijn computer, tablet of smartphone om snel iets of iemand te zoeken. Ben je daar niet te vinden, dan laat je een enorme kans op potentiele klanten en dus werk liggen. Geen idee hoe je dat aan moet pakken? Als Ondernemersondersteuner kan ik je hiermee op weg helpen.


Website

Er zijn mogelijkheden voor een website of webshop in heel veel verschillende prijsklasses. De belangrijkste eerste stap is om te inventariseren wat het doel is van jouw website. Meestal volstaat een simpele website met de juiste informatie over jouw bedrijf en hoe ze gemakkelijk contact met je kunnen maken. Dit hoeft echt niet duur te zijn.


Maar ook voor uitgebreide websites en webshops kan je bij Ondernemersondersteuner terecht. Altijd op maat gemaakt gebruik makend van betaalbare programma's en indien gewenst goedkope hosting bij een externe partij, zodat je de vrijheid houdt om over te stappen. Neem vrijblijvend contact op voor een inventarisatie op en ontvang een prijsopgave voor de best passende mogelijkheden.


Social Media

En dan heb je ook nog de Social Media waaronder Facebook, Twitter, Instagram, Google+. Blogger en vele andere. Moet je daar wat mee? En zo ja wat? En hoe pak je dat dan aan? Als Ondernemersondersteuner maak ik een analyse van jouw bedrijf en geef een passend advies en help je hiermee op weg. En eventueel doe ik het volledige beheer. Dit op de basis van € 1,- per minuut wat er echt aan tijd aan besteed is.


Online scan 

Wellicht is er voor jouw bedrijf in het verleden al een website gebouwd, of heb je een Facebook en Twitter pagina aangemaakt. Maar is hier ook het verhaal te vinden die goed weergeeft waar jullie voor staan? En haalt dit je potentiele nieuwe klant over voor jouw bedrijf te kiezen, of lopen ze er juist hard door weg? Als Ondernemersondersteuner maak ik eerste een online scan, wat de basis kan zijn voor de eventuele aanpassingen.


Teksten

Ook de tekst die gebruikt wordt is van groot belang. Sluiten de gebruikte teksten die aan bij je doelgroep en waar nieuwe klanten op zoeken? Die belangrijk zijn voor de vaak genoemde SEO? Meestal volstaan enkele aanpassingen op de bestaande tekst, of een toevoeging van wat extra beelden, om het juiste verhaal wel over te brengen. Heb je moeite met een tekst, dan help ik je graag met jouw eigen "storytelling", maar je kan hem natuurlijk ook door mij laten schrijven. Die tevens voor persberichten of andere redactionele stukken gebruikt kunnen worden.


Hier geldt hoe meer je zelf doet of al hebt, hoe minder ik als Ondernemersondersteuner hoeft te doen en hoe minder je betaalt. Ik reken alleen de tijd die er echt aan is besteed.

Ondernemersondersteuner - Jolmo Elburg