INFO

"Eerlijk, open en transparant handelen vanuit oplossingen zorgt ervoor dat je alleen dat betaalt wat ook daadwerkelijk geleverd wordt."

Ik hoor je denken, "Leuk dat iemand me misschien kan ondersteunen, maar wie is dat dan? Is dat wel iemand die bij mij of mijn bedrijf of organisatie past?". Hier ga ik proberen een tipje van de sluier op te lichten over wie er achter Ondernemersondersteuner zit.


In de basis begint Ondernemersondersteuner met mij, Jolanda. Maar met mij krijg je ook mijn hele netwerk erbij. Een netwerk van allerlei andere ondernemers, ZZP'ers en professionals, die allemaal een klein onderdeel zijn in het grote geheel.

"Een praktische idealist neemt niet de hele wereld op de schouders, maar gaat gewoon aan de slag"

Geboren in een ondernemersgezin, is zelf aanpakken me met de paplepel ingegoten. Na al wat limonade- en spelletjeskraampjes had ik op 11-jarige leeftijd mijn eerste handeltje in Wuppies. Met het nummer van Vader Abraham op een cassetebandje continu draaiend op de achtergrond werd ik zelf bijna een Wuppie. Maar het heeft me al heel vroeg laten zien dat door een klein beetje extra inzet je een veel groter succes kan behalen.


Mijn allround kennis en ervaring heb ik de laatste 24 jaar binnen grote en kleine (retail-)ondernemingen en (vrijwilligers)organisaties opgedaan, zowel op gebied van sales, automatisering, online marketing, vormgeving en evenementen. Hoe en waar kan je vinden op mijn LinkedIn.


Ik werk altijd vanuit de behoefte van de klant, daar wordt de beste oplossing voor gezocht. En niet vanuit een product of een dienst om dit te verkopen aan de klant. Doordat er geen enkel belang is in één van de mogelijke partijen, is een ondernemer of organisatie altijd verzekerd van onafhankelijk advies. Maar het houdt niet op bij alleen advies. Ook de uitvoering kan volledig uitgevoerd worden.

Dat geeft eigenlijk wel heel goed weer hoe ik in elkaar zit. Een positieve idealist met open blik naar iedereen, die graag aan de slag gaat en vooral kijkt naar de mogelijkheden die er zijn. Dit om de wereld net een beetje mooier en gezelliger te maken.


Ik trek ook graag met mijn rugzak op de hele wereld over met speciale interesse voor andere culturen, gebruiken en de reden te achterhalen waarom iemand doet wat hij of zij doet.


Daarnaast zet ik me graag in voor mijn omgeving door oa het organiseren van diverse activiteiten en evenementen, maar dan wel altijd onder het praktische motto "niet lullen, maar poetsen".

Ondernemersondersteuner - Jolmo


Bezoekadres:

Zuiderzeestraatweg Oost 68

8081LE Elburg


Voor bel of app contact:

06-27105683


Voor mail contact:

info@ondernemersondersteuner.nl


Voor Facebook contact:

https://www.facebook.com/ondernemersondersteuner


KVK:   61620033

Ondernemersondersteuner - Jolmo Elburg