VORMGEVING
Vormgeving Elburg

Vormgeving

Qua vormgeving is er bij Ondernemersondersteuner veel mogelijk tegen zeer betaalbare prijzen. Er gelden geen standaard prijzen, je betaalt alleen de tijd die er aan jouw vraag of opdracht is besteed.  


Logo

Op gebied van een logo is er van alles mogelijk. Heb je zelf al een ontwerp in je hoofd zitten, dan kost het voor mij veel minder tijd (en dus voor jou minder geld) dan dat je echt geen idee hebt en je door mij wil laten verrassen. Aan de hand van het logo kunnen we ook samen de rest van je huisstijl bepalen. Die dan weer een basis zijn voor je website, advertenties en ander promotiemateriaal.


Ontwerp en opmaak van promotiemateriaal

Een logo en dan? Dan moet er vaak nog ander promotiemateriaal komen waar alleen een logo niet volstaat, zoals een advertentie voor in een krant of blad, een spandoek, vlaggen, banners, poster of flyer. Of denk aan een openings- of kerstkaart en relatiegeschenken. Maar ook voor een template voor je prijslijst, factuur, offerte of powerpoint presentatie kan je bij mij als Ondernemersondersteuner terecht. Elke wens is in te vullen. Kan ik het niet zelf, dan heb ik wel iemand binnen mijn netwerk. Je hoeft daar niet zelf achteraan, ik bewaak het proces en je krijgt maar één rekening. Je zal verbaasd zijn over de vele mogelijkheden.

Ondernemersondersteuner T'shirts
Ondernemersondersteuner Flyers
Ondernemersondersteuner Spandoek
Ondernemersondersteuner Posters
Ondernemersondersteuner Vlag

Ondernemersondersteuner - Jolmo Elburg